Food Ethics
In this first decade of the 21st century, more than 854 million people in the world are starving, while industrial nations are debating about obesity, generating energy from food plants, and a myriad of other topics many African and south Asian nations could only fathom. In this great discord, there have arisen many interdisciplinary discussions about problems in the field of applied Ethics, with regards to food, that are crossing a considerably wide spectrum of disciplines, such as: obesity, traceability, agro-food biotechnology, dairy industry, transgenic plants, novel food, bio fuels, world-trade system, etc. This book presents internation…
Mehr
CHF 183.00
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V106:
Fremdlagertitel. Lieferzeit unbestimmt
Produktdetails
Weitere Autoren: Ingensiep, Hans Werner (Hrsg.) / Meinhardt, Marc (Hrsg.)
- ISBN: 978-1-4419-5764-1
- EAN: 9781441957641
- Produktnummer: 5671362
- Verlag: Springer Nature
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2010
- Seitenangabe: 219 S.
- Masse: H24.4 cm x B16.7 cm x D2.3 cm 498 g
- Auflage: 2010
- Gewicht: 498
12 weitere Werke von Franz-Theo (Hrsg.) Gottwald:
Bewertungen
Anmelden