Produktbild
Andrew Feinberg

The Artisanal Kitchen: Perfect Pasta

Recipes and Secrets to Elevate the Classic Italian Meal

Buch

There is no food more cravable -- or cookable -- than Italian food. The recipes in these three books represent the best of modern seasonal Italian food with recipes that will appeal to a large audience.

CHF 15.90

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Stephens, Francine / Clark, Melissa
  • ISBN: 978-1-57965-762-8
  • EAN: 9781579657628
  • Produktnummer: 20237095
  • Verlag: Workman
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2017
  • Seitenangabe: 96 S.
  • Masse: H17.8 cm x B14.0 cm
  • Abbildungen: Hardback - Paper Over Boards; 20 color photographs

Über den Autor


Andrew Feinberg and Francine Stephens are the owners of Franny's and Bklyn Larder. They live in Brooklyn with their two children, Prue and Marco. Melissa Clark is a food columnist for the New York Times and a bestselling cookbook author.Melissa Clark is a food columnist for The New York Times and a cookbook author.

7 weitere Werke von Andrew Feinberg:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.