Produktbild
Joseph William Holloway

Red Meat Science and Production

Volume 2. Intrinsic Meat Character

Ebook (PDF Format)

This book comprehensively describes the biological underpinnings of red meat production, discussing the current state of the science in the context of the provision of red meat products perceived by consumers to offer a quality eating experience. Covering advances in the science of red meat production, it focuses on production system elements that affect product quality. The chapters explore the latest developments in the determination of consumer preferences, and interpret of these preferences in terms of quality characteristics of red meat, investigating the science-based orchestration of red meat production to achieve product consistency.… Mehr

CHF 153.50

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


Weitere Autoren: Wu, Jianping
  • ISBN: 978-981-1378-60-7
  • EAN: 9789811378607
  • Produktnummer: 32307058
  • Verlag: Springer-Verlag GmbH
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2019
  • Seitenangabe: 306 S.
  • Plattform: PDF
  • Masse: 4'120 KB
  • Auflage: 1st ed. 2019
  • Abbildungen: 21 schwarz-weiße und 11 farbige Abbildungen, 8 farbige Tabellen, Bibliographie

Über den Autor


Dr. Joseph William Holloway is a Professor at Texas A&M University, USA. Dr. Jianping Wu is a Professor at Gansu Academy of Agricultural Sciences, China. 

3 weitere Werke von Joseph William Holloway:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.