Produktbild
Bill Neal

Bill Neal's Southern Cooking

Buch

Southern cooking, the most interesting and complex regional cuisine in America, remains a mystery to many professional cooks and southerners. With a stellar collection of recipes, Neal reveals the background and subtleties of southern foods. He uses imaginative new ways with old standards to make the recipes more accessible, but he never resorts to shortcuts or processed ingredients. He also shows how the meeting of Native American, Western European, and African cultures has created this cuisine.

CHF 38.90

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-0-8078-4255-3
  • EAN: 9780807842553
  • Produktnummer: 9051410
  • Verlag: The University of North Carolina Press
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 1989
  • Seitenangabe: 224 S.
  • Masse: H23.4 cm x B15.6 cm x D1.3 cm 368 g
  • Auflage: Revised and Enlarged Edition
  • Abbildungen: Paperback
  • Gewicht: 368

60 weitere Werke von Bill Neal:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.