Bill Neal
Bill Neal's Southern Cooking
Buch
Southern cooking, the most interesting and complex regional cuisine in America, remains a mystery to many professional cooks and southerners. With a stellar collection of recipes, Neal reveals the background and subtleties of southern foods. He uses imaginative new ways with old standards to make the recipes more accessible, but he never resorts to shortcuts or processed ingredients. He also shows how the meeting of Native American, Western European, and African cultures has created this cuisine.
CHF 38.90
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V103:
Folgt in ca. 5 Arbeitstagen
Produktdetails
- ISBN: 978-0-8078-4255-3
- EAN: 9780807842553
- Produktnummer: 9051410
- Verlag: The University of North Carolina Press
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 1989
- Seitenangabe: 224 S.
- Masse: H23.4 cm x B15.6 cm x D1.3 cm 368 g
- Auflage: Revised and Enlarged Edition
- Abbildungen: Paperback
- Gewicht: 368
60 weitere Werke von Bill Neal:
Bewertungen
0 von 0 Bewertungen
Anmelden
Keine Bewertungen gefunden. Seien Sie der Erste und teilen Sie Ihre Erkenntnisse mit anderen.