Produktbild
Anne (Hrsg.) Hildyard

500 Seasonal Recipes: Making the Most of Fresh Produce Through Spring, Summer, Autumn and Winter: Classic and Traditional Dishes Shown in Mo

Buch

How to eat as nature intended - season by season - meaning fresh-tasting food that is economical too. With 500 beautiful color pictures and tried-and-tested recipes presented in a simple-to-follow format, this is the essential book for all cooks wanting a delicious resource of recipe ideas for flavorsome and nutritious fresh produce throughout the year.

CHF 44.50

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-0-7548-1951-6
  • EAN: 9780754819516
  • Produktnummer: 4312398
  • Verlag: Lorenz Books
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2010
  • Seitenangabe: 256 S.
  • Masse: H30.8 cm x B24.3 cm x D3.7 cm 1'629 g
  • Gewicht: 1629

3 weitere Werke von Anne (Hrsg.) Hildyard:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.