Produktbild
Mahendra (Hrsg.) Rai

Mycotoxins in Food, Feed and Bioweapons

Buch

Mycotoxins are made by different biosynthetic pathways, and they have an extremely wide range of pharmacological effects. This book will update readers on several cutting-edge aspects of mycotoxin research, including topics such as: new analytical methods for detection; the adoption of an ancient Mexican process for detoxification of aflatoxins; mycotoxin management in Ireland, Lithuania and South America; mycotoxin reduction through plant breeding and integrated management practices; and natural aflatoxin inhibitors from medicinal plants. Further contributions examine ochratoxins, selected trichothecenes, zearalenone, and aflatoxin-like gene… Mehr

CHF 272.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Varma, Ajit (Hrsg.)
  • ISBN: 978-3-642-00724-8
  • EAN: 9783642007248
  • Produktnummer: 4903150
  • Verlag: Springer-Verlag GmbH
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2009
  • Seitenangabe: 405 S.
  • Masse: H24.1 cm x B16.0 cm x D3.1 cm 877 g
  • Abbildungen: 34 schwarz-weiße und 4 farbige Abbildungen
  • Gewicht: 877

100 weitere Werke von Mahendra (Hrsg.) Rai:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.