Produktbild
Paul Halstead

Food, Cuisine and Society in Prehistoric Greece

Buch

Food and drink, along with the material culture involved in their consumption, can signify a variety of social distinctions, identities and values. Thus, in Early Minoan Knossos, tableware was used to emphasize the difference between the host and the guests, and at Mycenaean Pylos the status of banqueters was declared as much by the places assigned to them as by the quality of the vessels from which they ate and drank. The ten contributions to this volume highlight the extraordinary opportunity for multi-disciplinary research in this area.

CHF 59.50

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Barrett, John C.
  • ISBN: 978-1-84217-167-7
  • EAN: 9781842171677
  • Produktnummer: 1348166
  • Verlag: Oxbow Books
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2016
  • Seitenangabe: 216 S.
  • Masse: H17.0 cm x B24.0 cm x D1.8 cm 400 g
  • Gewicht: 400
  • Sonstiges: Tertiary Education (US: College)

Über den Autor


edited by Paul Halstead and John C Barrett

10 weitere Werke von Paul Halstead:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.