Produktbild
Joshua Davis

Gelato Fiasco: Recipes and Stories from America's Best Gelato Makers

Buch

Joshua Davis and Bruno Tropeano, two guys right out of college, felt that something was amiss. People in Maine created some of the best of everything in the world - higher education, ships, television doctors, winter boots. But the gelato of which they dreamt could not be found here in Maine, or anywhere else in the United States. Josh and Bruno sensed both a responsibility and an opportunity and set off to rediscover the lost art. Imagining a long-forgotten Red Spoon Society of superior gelato artisans, they learned the techniques and practices of the old masters of gelato. They used those techniques as a foundation for creating an even bett… Mehr

CHF 35.90

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Tropeano, Bruno / Simonds, Cynthia Finnemore (Gespielt)
  • ISBN: 978-1-60893-996-1
  • EAN: 9781608939961
  • Produktnummer: 23807708
  • Verlag: Down East Books
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2018
  • Seitenangabe: 144 S.
  • Masse: H23.1 cm x B19.6 cm x D1.5 cm 544 g
  • Gewicht: 544

24 weitere Werke von Joshua Davis:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.