Produktbild
Tim Thomas

Abalone King of Monterey

Ebook (EPUB Format)

In 1908, &quote;Pop&quote; Ernest Doelter was crowned the Abalone King. In the kitchen of his Alvarado Street restaurant in Monterey, California, Pop transformed rubbery gastropods into an epicurean delight. Working with red abalone collected by Monterey's community of Japanese divers, Pop dipped the foot in egg wash, added a secret ingredient, rolled it in cracker crumbs and cooked it quickly in olive oil. Tourists and celebrities alike sat down at Pop's table to enjoy his famous recipe, and eventually, he shipped steaks on ice to hotels and restaurants throughout the state. Pull up a chair as historian Tim Thomas recounts the story… Mehr

CHF 19.35

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-62584-010-3
  • EAN: 9781625840103
  • Produktnummer: 18438631
  • Verlag: The History Press Ltd
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2014
  • Plattform: EPUB
  • Masse: 0 KB

100 weitere Werke von Tim Thomas:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.