Produktbild
Rajkumar (Hrsg.) Rajendram

Glutamine in Clinical Nutrition

Buch

This text is the first published volume for health professionals and advanced students that examines the biochemistry, clinical nutrition, and therapeutic aspects of glutamine. Drs. Rajendram, Preedy, and Patel are experts in their respective fields and have gathered an august list of contributors that represent the medical profession as well as the academic research community. Glutamine in Clinical Nutrition provides a timely, comprehensive, evidence-based review on the literature that presents the application of current nutritional knowledge by physicians and dietitians and incorporates emerging fields of science and important discoveries.… Mehr

CHF 278.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Preedy, Victor R. (Hrsg.) / Patel, Vinood B. (Hrsg.)
  • ISBN: 978-1-4939-4697-6
  • EAN: 9781493946976
  • Produktnummer: 20660888
  • Verlag: Humana Pr
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2016
  • Seitenangabe: 551 S.
  • Auflage: Softcover Repri

43 weitere Werke von Rajkumar (Hrsg.) Rajendram:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.