Produktbild
Gustavo V. Barbosa-Canovas

Food Engineering Laboratory Manual

Ebook (PDF Format)

FROM THE PREFACE The purpose of this laboratory manual is to facilitate the understanding of the most relevant unit operations in food engineering. The first chapter presents information on how to approach laboratory experiments; topics covered include safety, preparing for a laboratory exercise, effectively performing an experiment, properly documenting data, and preparation of laboratory reports. The following eleven chapters cover unit operations centered on food applications: dehydration . . . . , thermal processing, friction losses in pipes, freezing, extrusion, evaporation, and physical separations. These chapters are systematically org… Mehr

CHF 69.65

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


Weitere Autoren: Ma, Li / Barletta, Blas J.
  • ISBN: 978-1-351-44765-2
  • EAN: 9781351447652
  • Produktnummer: 25147821
  • Verlag: Taylor & Francis Ltd.
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2017
  • Seitenangabe: 141 S.
  • Plattform: PDF
  • Masse: 9'327 KB

Über den Autor


Barbosa-Canovas, Gustavo V.; Ma, Li; Barletta, Blas J.

17 weitere Werke von Gustavo V. Barbosa-Canovas:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.