Produktbild
Martin R Adams

Food Microbiology

Ebook (EPUB Format)

Food Microbiology by Adams and Moss has been a popular textbook since it was first published in 1995. Now in its fourth edition, Peter McClure joins the highly successful authorship in order to bring the book right up to date.Maintaining its general structure and philosophy to encompass modern food microbiology, this new edition provides updated and revised individual chapters and uses new examples to illustrate incidents with particular attention being paid to images. Thorough and accessible, it is designed for students in the biological sciences, biotechnology and food science as well as a valuable resource for researchers, teachers and pra… Mehr

CHF 61.25

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


Weitere Autoren: Moss, Maurice O / McClure, Peter
  • ISBN: 978-1-78262-762-3
  • EAN: 9781782627623
  • Produktnummer: 20517223
  • Verlag: Royal Society of Chemistry
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2016
  • Seitenangabe: 562 S.
  • Plattform: EPUB
  • Masse: 6'079 KB
  • Auflage: 4. Auflage

2 weitere Werke von Martin R Adams:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.