Produktbild
P. J. (Hrsg.) Cullen

Food Mixing

Principles and Applications

Ebook (PDF Format)

Within the food industry, the relation between the quality of mixed products and the operating parameters of mixing is often empirical and so the design of mixing systems frequently does not take in to account well-established scientific principles. However, progress of the food industry towards higher level processing, increasing consumer expectations and the recent growth of nutraceuticals, necessitates a more scientific understanding of mixing within the food industry. New quality assurance risks are emerging with mixed food products due to the addition of functional ingredients and increasingly stringent labelling legislation. Although… Mehr

CHF 178.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-4443-0988-1
  • EAN: 9781444309881
  • Produktnummer: 13859217
  • Verlag: Wiley-Blackwell
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2009
  • Seitenangabe: 304 S.
  • Plattform: PDF
  • Masse: 4'347 KB

Über den Autor


Dr P.J. Cullen, Dublin Institute of Technology, Ireland

9 weitere Werke von P. J. (Hrsg.) Cullen:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.