E. N. Anderson
Everyone Eats
Understanding Food and Culture, Second Edition
Ebook (PDF Format)
* "e;Plenty of cultural insights and background history...particularly recommended for college-level students."e; - Midwest Book Review"e;A solid introduction to the anthropology of foodClear, well-written, spiced with interesting examples."e; - Journal of the Royal Anthropological Institute
CHF 178.00
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
Versandkostenfrei
Produktdetails
- ISBN: 978-0-8147-8576-8
- EAN: 9780814785768
- Produktnummer: 22584308
- Verlag: NYU Press
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2014
- Seitenangabe: 362 S.
- Plattform: PDF
- Masse: 4'231 KB
32 weitere Werke von E. N. Anderson:
Understanding Food and Culture, Second Edition
Ebook (EPUB Format)
CHF 56.10
Understanding Food and Culture, Second Edition
Ebook (PDF Format)
CHF 44.50
Understanding Food and Culture, Second Edition
Ebook (EPUB Format)
CHF 90.30
Understanding Food and Culture, Second Edition
Ebook (EPUB Format)
CHF 70.30
Understanding Food and Culture, Second Edition
Ebook (EPUB Format)
CHF 66.40
Understanding Food and Culture, Second Edition
Ebook (EPUB Format)
CHF 44.50
Understanding Food and Culture, Second Edition
Ebook (EPUB Format)
CHF 109.65
Bewertungen
0 von 0 Bewertungen
Anmelden
Keine Bewertungen gefunden. Seien Sie der Erste und teilen Sie Ihre Erkenntnisse mit anderen.