Produktbild
David Bell

Consuming Geographies

We Are Where We Eat

Ebook (EPUB Format)

Food occupies a seemingly mundane position in all our lives, yet the ways we think about shopping, cooking and eating are actually intensely reflexive. The daily pick and mix of our eating habits is one way we experience spatial scale. From the relationship of our food intake to our body-shape, to the impact of our tastes upon global food-production regimes, we all read food consumption as a practice which impacts on our sense of place.Drawing on anthropological, sociological and cultural readings of food consumption, as well as empirical material on shopping, cooking, food technology and the food media, this book demonstrates the importance… Mehr

CHF 54.80

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


Weitere Autoren: Valentine, Gill
  • ISBN: 978-1-135-10323-1
  • EAN: 9781135103231
  • Produktnummer: 18423906
  • Verlag: Taylor & Francis Ltd.
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2013
  • Seitenangabe: 256 S.
  • Plattform: EPUB
  • Abbildungen: 10 schwarz-weiße Tabellen

Über den Autor


David Bell is a Lecturer in Cultural Studies at Staffordshire University and Gill Valentine is a Lecturer in Geography at the University of Sheffield.

100 weitere Werke von David Bell:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.