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S. T. (Hrsg.) Beckett

Industrial Chocolate Manufacture and Use

Buch

1 Traditional chocolate making.- 2 Cocoa bean production and transport.- 3 Sugar.- 4 Milk.- 5 Cleaning, roasting and winnowing.- 6 Cocoa mass, cocoa butter, cocoa powder.- 7 Particle size reduction.- 8 Chemistry of flavour development in chocolate.- 9 Conching.- 10 Chocolate flow properties.- 11 Chocolate temper.- 12 Pumps and tempering.- 13 Enrobers, moulding equipment, coolers and panning.- 14 Vegetable fats.- 15 Recipes.- 16 Instrumentation.- 17 Microbiology of chocolate.- 18 Packaging.- 19 Non¿conventional machines and processes.- 20 Chocolate marketing and other aspects of the confectionery industry worldwide.- 21 Future trends.- Useful… Mehr

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Produktdetails


  • ISBN: 978-1-4613-5879-4
  • EAN: 9781461358794
  • Produktnummer: 14684699
  • Verlag: Springer Us
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2012
  • Seitenangabe: 432 S.
  • Masse: H23.6 cm x B15.9 cm x D2.5 cm 645 g
  • Auflage: 1994
  • Abbildungen: Paperback
  • Gewicht: 645

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