Industrial Chocolate Manufacture and Use
1 Traditional chocolate making.- 2 Cocoa bean production and transport.- 3 Sugar.- 4 Milk.- 5 Cleaning, roasting and winnowing.- 6 Cocoa mass, cocoa butter, cocoa powder.- 7 Particle size reduction.- 8 Chemistry of flavour development in chocolate.- 9 Conching.- 10 Chocolate flow properties.- 11 Chocolate temper.- 12 Pumps and tempering.- 13 Enrobers, moulding equipment, coolers and panning.- 14 Vegetable fats.- 15 Recipes.- 16 Instrumentation.- 17 Microbiology of chocolate.- 18 Packaging.- 19 Non¿conventional machines and processes.- 20 Chocolate marketing and other aspects of the confectionery industry worldwide.- 21 Future trends.- Useful…
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Produktdetails
- ISBN: 978-1-4613-5879-4
- EAN: 9781461358794
- Produktnummer: 14684699
- Verlag: Springer Us
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2012
- Seitenangabe: 432 S.
- Masse: H23.6 cm x B15.9 cm x D2.5 cm 645 g
- Auflage: 1994
- Abbildungen: Paperback
- Gewicht: 645
1 weiteres Werk von S. T. (Hrsg.) Beckett:
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