Produktbild
Arun S. (Hrsg.) Mujumdar

Drying Technologies in Food Processing

Ebook (PDF Format)

Drying is by far the most useful large scale operation method of keeping solid foods safe for long periods of time, and is of fundamental importance in most sectors of food processing. Drying operations need to be precisely controlled and optimized in order to produce a good quality product that has the highest level of nutrient retention and flavor whilst maintaining microbial safety. This volume provides an up to date account of all the major drying technologies employed in the food industry and their underlying scientific principles and effects. Various equipment designs are classified and described. The impact of drying on food propert… Mehr

CHF 178.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


Weitere Autoren: Chen, Xiao Dong (Hrsg.)
  • ISBN: 978-1-4443-0942-3
  • EAN: 9781444309423
  • Produktnummer: 13855746
  • Verlag: Wiley-Blackwell
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2009
  • Seitenangabe: 352 S.
  • Plattform: PDF
  • Masse: 5'046 KB

Über den Autor


Professor Xiao Dong Chen, Department of Chemical Engineering, Monash University, Victoria, Australia Professor Arun S. Mujumdar, Department of Mechanical Engineering, National University of Singapore, Singapore

23 weitere Werke von Arun S. (Hrsg.) Mujumdar:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.