Produktbild
Sigrun (Hrsg.) Korsching

Chemosensory Systems in Mammals, Fishes, and Insects

Ebook (PDF Format)

The sense of smell has varied roles in locating food, detecting predators, navigating, and communicating social information, whereas the taste system is focused on decision-making in food intake. The last decade has witnessed massive advances in understanding the molecular logic of chemosensory information processing, and the results for taste sensation were found to differ in interesting ways from those for smell sensation. The 12 chapters of this book cover the current knowledge about the chemosensory systems in mammalian, fish and insect models. The advantages of the different model systems are emphasized. The genomic characteristics and e… Mehr

CHF 259.50

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


Weitere Autoren: Meyerhof, Wolfgang (Hrsg.)
  • ISBN: 978-3-540-69919-4
  • EAN: 9783540699194
  • Produktnummer: 12803587
  • Verlag: Springer
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2009
  • Seitenangabe: 262 S.
  • Plattform: PDF
  • Masse: 3'939 KB

2 weitere Werke von Sigrun (Hrsg.) Korsching:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.