Produktbild
Kurt Bracharz

From the Mountains to the Table

Cheese in Vorarlberg

Buch

CHF 28.90

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-3-7066-2569-2
  • EAN: 9783706625692
  • Produktnummer: 33768508
  • Verlag: Löwenzahn
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2014
  • Seitenangabe: 220 S.
  • Masse: H24.0 cm x B17.0 cm 736 g
  • Auflage: With Texts by Kurt Bracharz an
  • Gewicht: 736

Über den Autor


Kurt Bracharz, born 1947, writer, children's author, and columnist, lives in Bregenz. Numerous literary awards, including the Vorarlberg Booksellers Award (2003). His latest book is Mein Appetit Lexikon (Haymon, 2010).Josef J. Rupp III., has been CEO of the Private Cheese Company Rupp, the third-generation family business, since 1986. Food and drink are among his passions; alpine cheese is a matter close to his heart.

11 weitere Werke von Kurt Bracharz:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.