Produktbild
Rogers

Biosensor and Chemical Sensor Technology: Process Monitoring and Control

Buch

Discusses the use of chemical sensors and biosensors for process and environmental monitoring and for medical applications. Presents advances in enzyme- and antibody-based biosensors, including enzyme electrodes and optical immunosensors. Discusses advances in acoustic, optical, and electrochemical biosensors. Describes on-line and off-line monitoring techniques for the fermentation process.

CHF 33.50

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: American Chemical Society / Rogers, Kim R. (Hrsg.)
  • ISBN: 978-0-8412-3330-0
  • EAN: 9780841233300
  • Produktnummer: 22401289
  • Verlag: Amer Chemical Soc
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 1995
  • Seitenangabe: 200 S.
  • Masse: 40'823 g
  • Reihenbandnummer: 613
  • Gewicht: 40823

100 weitere Werke von Rogers:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.