Rogers
Biosensor and Chemical Sensor Technology: Process Monitoring and Control
Buch
Discusses the use of chemical sensors and biosensors for process and environmental monitoring and for medical applications. Presents advances in enzyme- and antibody-based biosensors, including enzyme electrodes and optical immunosensors. Discusses advances in acoustic, optical, and electrochemical biosensors. Describes on-line and off-line monitoring techniques for the fermentation process.
CHF 33.50
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V106:
Fremdlagertitel. Lieferzeit unbestimmt
Produktdetails
Weitere Autoren: American Chemical Society / Rogers, Kim R. (Hrsg.)
- ISBN: 978-0-8412-3330-0
- EAN: 9780841233300
- Produktnummer: 22401289
- Verlag: Amer Chemical Soc
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 1995
- Seitenangabe: 200 S.
- Masse: 40'823 g
- Reihenbandnummer: 613
- Gewicht: 40823
100 weitere Werke von Rogers:
Bewertungen
0 von 0 Bewertungen
Anmelden
Keine Bewertungen gefunden. Seien Sie der Erste und teilen Sie Ihre Erkenntnisse mit anderen.