Produktbild
Fereidoon (Hrsg.) Shahidi

Antinutrients and Phytochemicals in Foods

Buch

This book examines the potential health benefits of low levels of antinutrients in food processing and functional foods, and reviews the potential health risk at high levels. The authors identify and classify various foods as sources of phytochemicals while considering their anticarcinogenic and antimutagenic potentials. This volume will be a valuable resource for food scientists, technologists, and nutritionists, and for researchers in biotechnology and medicinal chemistry.

CHF 77.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-0-8412-3498-7
  • EAN: 9780841234987
  • Produktnummer: 22667959
  • Verlag: Amer Chemical Soc
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 1997
  • Seitenangabe: 344 S.
  • Masse: H22.9 cm x B15.2 cm x D2.4 cm 680 g
  • Reihenbandnummer: 662
  • Gewicht: 680

66 weitere Werke von Fereidoon (Hrsg.) Shahidi:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.