Fereidoon (Hrsg.) Shahidi
Antinutrients and Phytochemicals in Foods
Buch
This book examines the potential health benefits of low levels of antinutrients in food processing and functional foods, and reviews the potential health risk at high levels. The authors identify and classify various foods as sources of phytochemicals while considering their anticarcinogenic and antimutagenic potentials. This volume will be a valuable resource for food scientists, technologists, and nutritionists, and for researchers in biotechnology and medicinal chemistry.
CHF 77.00
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V105:
Folgt in ca. 15 Arbeitstagen
Produktdetails
- ISBN: 978-0-8412-3498-7
- EAN: 9780841234987
- Produktnummer: 22667959
- Verlag: Amer Chemical Soc
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 1997
- Seitenangabe: 344 S.
- Masse: H22.9 cm x B15.2 cm x D2.4 cm 680 g
- Reihenbandnummer: 662
- Gewicht: 680
66 weitere Werke von Fereidoon (Hrsg.) Shahidi:
Ebook (EPUB Format)
CHF 319.90
Ebook (PDF Format)
CHF 322.50
Bewertungen
0 von 0 Bewertungen
Anmelden
Keine Bewertungen gefunden. Seien Sie der Erste und teilen Sie Ihre Erkenntnisse mit anderen.