Produktbild
Marcus Gavius Apicius

Apicius

Buch

Apicius is the sole remaining cookery book from the days of the Roman Empire. Though there were many ancient Greek and Latin works concerning food, this collection of recipes is unique. The editors suggest that it is a survival from many such collections maintained by working cooks and that the attribution to Apicius the man (a real-life Roman noble of the 2nd century AD) is a mere literary convention.

CHF 97.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Grainger, Sally (Hrsg.) / Grocock, Christopher (Übers.)
  • ISBN: 978-1-903018-13-2
  • EAN: 9781903018132
  • Produktnummer: 2484940
  • Verlag: Prospect Books
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2006
  • Seitenangabe: 414 S.
  • Masse: H25.5 cm x B18.1 cm x D3.6 cm 916 g
  • Gewicht: 916

Über den Autor


Marcus Gavius Apicius was a Roman gourmet and lover of refined luxury who lived circa the 1st Century AD, during the reign of Tiberius.

Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.