The Culinary Institute of America
Baking & Pastry: Mastering the Art and Craft
Buch
The most comprehensive reference on the market, this book covers the full range of baking and pastry arts. Completely revised and expanded, with new recipes, photos and instructional illustrations, this is the most complete and up-to-date guide on baking and pastry, and is a must-have for every culinary student and professional.
CHF 79.00
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V105:
Folgt in ca. 15 Arbeitstagen
Produktdetails
- ISBN: 978-0-470-05591-5
- EAN: 9780470055915
- Produktnummer: 4239193
- Verlag: John Wiley & Sons Inc
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2009
- Seitenangabe: 932 S.
- Masse: H28.4 cm x B21.7 cm x D4.7 cm 2'762 g
- Auflage: 2. A.
- Gewicht: 2762
31 weitere Werke von The Culinary Institute of America:
Bewertungen
0 von 0 Bewertungen
Anmelden
Keine Bewertungen gefunden. Seien Sie der Erste und teilen Sie Ihre Erkenntnisse mit anderen.