Produktbild
The Culinary Institute of America

Baking & Pastry: Mastering the Art and Craft

Buch

The most comprehensive reference on the market, this book covers the full range of baking and pastry arts. Completely revised and expanded, with new recipes, photos and instructional illustrations, this is the most complete and up-to-date guide on baking and pastry, and is a must-have for every culinary student and professional.

CHF 79.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-0-470-05591-5
  • EAN: 9780470055915
  • Produktnummer: 4239193
  • Verlag: John Wiley & Sons Inc
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2009
  • Seitenangabe: 932 S.
  • Masse: H28.4 cm x B21.7 cm x D4.7 cm 2'762 g
  • Auflage: 2. A.
  • Gewicht: 2762

31 weitere Werke von The Culinary Institute of America:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.