Produktbild
Bhimanagouda S. (Hrsg.) Patil

Emerging Trends in Dietary Components for Preventing and Combating Disease

Buch

Provides an integrated approach to address the chemistry of natural products for their application in disease prevention through in vitro, animal and human intervention studies.

CHF 274.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Jayaprakasha, Guddadarangavvanahally K. (Hrsg.) / Chidambara Murthy, Kotamballi N. (Hrsg.)
  • ISBN: 978-0-8412-2664-7
  • EAN: 9780841226647
  • Produktnummer: 22189447
  • Verlag: Amer Chemical Soc
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2012
  • Seitenangabe: 624 S.
  • Masse: H15.7 cm x B22.9 cm x D3.3 cm 984 g
  • Gewicht: 984

Über den Autor


Bhimanagouda S. Patil is Associate Professor in the Department of Horticultural Sciences in Texas A&M University in College Station.Guddadarangavvanahally K. Jayaprakasha is Research Assistant Professor in the Department of Horticultural Sciences in Texas A&M University in College Station.Kotamballi N. Chidambara Murthy is Research Associate at Texas A&M University in College Station.Navindra P. Seeram is Assistant Professor of Pharmacognosy at the University of Rhode Island.

3 weitere Werke von Bhimanagouda S. (Hrsg.) Patil:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.