Produktbild
Murlidhar (Hrsg.) Meghwal

Food Technology

Applied Research and Production Techniques

Ebook (EPUB Format)

In this era of climate change and food/water/natural resource crises, it is important that current advancements in technology are made taking into consideration the impact on humanity and the environment. This new volume, Food Technology: Applied Research and Production Techniques, in the Innovations in Agricultural and Biological Engineering book series, looks at recent developments and innovations in food technology and sustainable technologies. Advanced topics in the volume include food processing, preservation, nutritional analysis, quality control and maintenance as well as good manufacturing practices in the food industries. The chapter… Mehr

CHF 52.90

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


Weitere Autoren: Goyal, Megh R. (Hrsg.) / Kaneria, Mital J. (Hrsg.)
  • ISBN: 978-1-315-34146-0
  • EAN: 9781315341460
  • Produktnummer: 31674488
  • Verlag: Taylor & Francis Ltd.
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2017
  • Seitenangabe: 412 S.
  • Plattform: EPUB
  • Masse: 7'638 KB
  • Abbildungen: 40 schwarz-weiße und 44 farbige Abbildungen, 28 schwarz-weiße Tabellen

Über den Autor


99914589

22 weitere Werke von Murlidhar (Hrsg.) Meghwal:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.