Produktbild
Apicius

Cookery and Dining in Imperial Rome

Ebook (EPUB Format)

This is the first English translation of Apicius de re Coquinaria, the oldest known cookbook in existence. It is also one of the few translations of this original Roman cookbook prepared by a professional chef. Joseph Vehling's brilliant translation, extended introduction, and full and helpful commentary combine to bring you a clear picture of what foods the Romans ate, how they prepared them, and the highly developed state of culinary arts in Imperial Rome.There are recipes for cooking fish and seafood, game, chicken, pork, veal, and other domesticated animals and birds, for vegetable dishes, grains, beverages, and sauces; virtually the full… Mehr

CHF 16.75

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


Weitere Autoren: Vehling, Joseph Dommers (Hrsg.)
  • ISBN: 978-0-486-15649-1
  • EAN: 0800759156498
  • Produktnummer: 20512296
  • Verlag: Dover Publications
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2012
  • Seitenangabe: 301 S.
  • Plattform: EPUB
  • Masse: 7'660 KB

Über den Autor


Apicius

21 weitere Werke von Apicius:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.