Produktbild
Naomi Rees

International Standards for Food Safety

Buch

This is one of the first books to draw together information and views about international control of food safety from around the world. Demands for safe food, against a background of increasing trade, are making international controls on food safety essential. Agreements on how to control the safety of food to meet these needs are now in place among the major trading blocks, particularly in Europe and in the USA, and more recently, in Australia. This book also describes progress in areas such as systematically reviewing risk from food; developing national infrastructures to enforce standards; and growing input from consumer groups… Mehr

CHF 192.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Watson, David
  • ISBN: 978-0-8342-1768-3
  • EAN: 9780834217683
  • Produktnummer: 2946909
  • Verlag: Springer Us
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2000
  • Seitenangabe: 308 S.
  • Masse: H26.0 cm x B18.3 cm x D2.1 cm 780 g
  • Auflage: 2000
  • Abbildungen: HC runder Rücken kaschiert
  • Gewicht: 780

Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.