Produktbild
Catherine Atkinson

The Art of Pastry: How to Make Perfect Pies, Tarts, Flans, Pastries and Strudels: 120 Recipes Shown in 280 Stunning Photographs

Buch

This beautiful new book provides a complete guide to making delicious pastry, with plenty of tips and illustrated techniques, so that even novice pastry cooks will achieve excellent results. Choose from sweet and savory recipes from around the world, including all-time favorites such as Tarte Tatin, Steak and Kidney Pie with Mtard Gravy, Mini Mille-fueille and Boston Banoffee Pie. Every type of pastry is represented and each recipe has easy-to-follow instructions on how to make the pastry and filling or topping.

CHF 45.90

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-0-7548-1929-5
  • EAN: 9780754819295
  • Produktnummer: 3686436
  • Verlag: Lorenz Books
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2009
  • Seitenangabe: 224 S.
  • Masse: H28.7 cm x B25.3 cm x D2.8 cm 1'571 g
  • Gewicht: 1571

81 weitere Werke von Catherine Atkinson:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.