Produktbild
Michael P. (Hrsg.) Doyle

Food Microbiology: Fundamentals and Frontiers

Buch

Food MicrobiologyFifth EditionSince its introduction in 1997, the purpose of Food Microbiology: Fundamentals and Frontiers has been to serve as an advanced reference that explores the breadth and depth of food microbiology. Thoroughly updated, the new Fifth Edition adds coverage of the ever-expanding tool chest of new and extraordinary molecular methods to address many of the roles that microorganisms play in the production, preservation, and safety of foods.Sections in this valuable reference cover material of special significance to food microbiology such as:* stress response mechanisms, spores, and the use of microbiological criteria and i… Mehr

CHF 223.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Diez-Gonzalez, Francisco (Hrsg.) / Hill, Colin (Hrsg.)
  • ISBN: 978-1-55581-996-5
  • EAN: 9781555819965
  • Produktnummer: 31707813
  • Verlag: Asm Pr
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2019
  • Seitenangabe: 1100 S.
  • Masse: H28.7 cm x B22.8 cm x D4.3 cm 2'545 g
  • Auflage: 5. A.
  • Gewicht: 2545

Über den Autor


Michael Doyle, Francisco Diez-Gonzales, Colin Hill

20 weitere Werke von Michael P. (Hrsg.) Doyle:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.