Michael P. (Hrsg.) Doyle
Imported Foods: Microbial Issues and Challenges
Buch
If the U.S. food safety system is allowed to continue unchanged, there are likely to be major increases in the occurrence and size of foodborne outbreaks as U.S. food imports increase from countries in which risky food production, harvesting and processing practices exist. This issue is among the most serious of food safety concerns confronting Americans for the foreseeable future. This book is the first to provide a comprehensive treatment of the microbiological food safety issues facing the United States from imported foods, and provides the justification for changes in the U.S. food safety net
CHF 120.00
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V106:
Fremdlagertitel. Lieferzeit unbestimmt
Produktdetails
Weitere Autoren: Erickson, Marilyn C. (Hrsg.)
- ISBN: 978-1-55581-413-7
- EAN: 9781555814137
- Produktnummer: 3863032
- Verlag: Asm Pr
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2008
- Seitenangabe: 276 S.
- Masse: H23.0 cm x B16.7 cm x D1.9 cm 508 g
- Auflage: New
- Gewicht: 508
20 weitere Werke von Michael P. (Hrsg.) Doyle:
Bewertungen
0 von 0 Bewertungen
Anmelden
Keine Bewertungen gefunden. Seien Sie der Erste und teilen Sie Ihre Erkenntnisse mit anderen.