Produktbild
National Research Council

An Evaluation of the Role of Microbiological Criteria for Foods and Food Ingredients

Buch

The safety and quality of the U.S. food supply depend on a total program of careful microbiological control. Microbiological criteria, which establish acceptable levels of microorganisms in foods and food ingredients, are an essential part of such a program. Says ASM News, This book provides not only an informed and objective evaluation of microbiological criteria for a wide variety of foods and specific pathogens and the committee's recommendations regarding those criteria, but it also provides an excellent reference book on the applied microbiological aspects of food quality assurance.

CHF 147.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Institute of Medicine / Committee on Food Protection
  • ISBN: 978-0-309-07471-1
  • EAN: 9780309074711
  • Produktnummer: 4903902
  • Verlag: Natl Academy Pr
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 1985
  • Seitenangabe: 458 S.

Über den Autor


Subcommittee on Microbiological Criteria, Committee on Food Protection, National Research Council

100 weitere Werke von National Research Council:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.