Produktbild
Waldron, Keith W. (Institute of Food Research, UK) (Hrsg.)

Handbook of Waste Management and Co-Product Recovery in Food Processing

Buch

This comprehensive collection reviews research in the field, covering optimisation of manufacturing procedures to decrease waste, reduction of energy and water expenditure, methods to valorise refuse by co-product recovery and techniques to deal with wastewater and solid waste.

CHF 299.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-84569-025-0
  • EAN: 9781845690250
  • Produktnummer: 13339471
  • Verlag: Elsevier Science & Technology
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2007
  • Seitenangabe: 680 S.
  • Masse: H23.4 cm x B15.6 cm x D4.8 cm 1'160 g
  • Gewicht: 1160
  • Sonstiges: Professional & Vocational

Über den Autor


Keith Waldron is Research Leader and Director of the NRP Biorefinery Centre at the Institute of Food Research, UK.

1 weiteres Werk von Waldron, Keith W. (Institute of Food Research, UK) (Hrsg.):


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.