Paul B. Thompson
Food Biotechnology in Ethical Perspective
Buch
This book provides an overview of ethical issues arising in connection with progress made in food biotechnology. There is substantive discussion of the ethical issues referring to food safety, animal welfare, environmental impact, ownership of intellectual property, and consumer perception of the product. The arguments for and against issues causing major concern are evaluated, advancing the quality of the debate. It will be of interest to companies exploiting the new biotechnology techniques, government policy makers, food scientists and biotechnologist in academic research institutions.
CHF 179.00
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V104:
Folgt in ca. 10 Arbeitstagen
Produktdetails
- ISBN: 978-0-412-78380-7
- EAN: 9780412783807
- Produktnummer: 1510942
- Verlag: Springer Us
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 1997
- Seitenangabe: 292 S.
- Masse: H24.1 cm x B16.0 cm x D2.0 cm 606 g
- Auflage: 1997
- Abbildungen: HC runder Rücken kaschiert
- Gewicht: 606
49 weitere Werke von Paul B. Thompson:
Bewertungen
0 von 0 Bewertungen
Anmelden
Keine Bewertungen gefunden. Seien Sie der Erste und teilen Sie Ihre Erkenntnisse mit anderen.