Produktbild
John R. (Hrsg.) Whitaker

Food for Health in the Pacific Rim

Third Interational Conference of Food Science and Technology

Ebook (PDF Format)

There are 71 chapters in the book and authors from Australia, Brazil, Canada, China, Hong Kong, Japan, Mexico, Taiwan and the United States. The chapters are arranged under seven sections, which include General Topics in Food Science and Technology; Food Processing and Engineering; Antioxidants in Foods; Nutrition and Food Science; Food Safety; Sensory Science of Foods; and Food Biotechnology. Many of the chapters are exceptional in the quality and depth of science and state-of-the-art instrumentation and techniques used in the experimentation. There is literally a gold mine of new information available in this book, not only for healthful f… Mehr

CHF 106.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


  • ISBN: 978-0-470-39035-1
  • EAN: 9780470390351
  • Produktnummer: 13956788
  • Verlag: Wiley-Blackwell
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2008
  • Seitenangabe: 611 S.
  • Plattform: PDF
  • Masse: 30'362 KB

Über den Autor


Edited by John R. Whitaker, Ph.D., Norman F. Haard, Ph.D., Charles F. Shoemaker, Ph.D., Department of Food Science and Technology, and R. Paul Singh, Ph.D., Dept of Biological and Agricultural Engineering, all at University of California, Davis, California.

7 weitere Werke von John R. (Hrsg.) Whitaker:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.