Produktbild
Tom Adams

Pitt Cue Co. - The Cookbook

Ebook (EPUB Format)

With great recipes for meats, sauces and rubs mixed with ideas for pickles, slaws, puddings and cocktails, plus features on meats, equipment and methods, the Pitt Cue Co. Cookbook is your guide to enjoying the best hot, smoky, sticky, spicy grub all year round.From Pitt Cue's legendary Pickle backs and bourbon cocktails, to their acclaimed Pulled pork shoulder; Burnt ends mash; Smoked ox cheek toasts with pickled walnuts; Lamb rib with molasses mop and onion salad; Chipotle & confit garlic slaw; Crispy pickled shiitake mushrooms; Toffee apple grunt; Sticky bourbon & cola pudding and so much more, it's all irresistibly delicious food t… Mehr

CHF 6.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


Weitere Autoren: Berger, Jamie / Anderson, Simon / Turner, Richard H.
  • ISBN: 978-1-84533-852-7
  • EAN: 9781845338527
  • Produktnummer: 22512193
  • Verlag: Octopus
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2013
  • Seitenangabe: 288 S.
  • Plattform: EPUB
  • Masse: 67'946 KB
  • Abbildungen: 250 colour photographs

Über den Autor


Tom Adams, Jamie Berger, Richard H. Turner, Simon Anderson; foreword by April Bloomfield

27 weitere Werke von Tom Adams:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.