Fruit Preservation
Novel and Conventional Technologies
Fruits and fruit based products are, in most cases, associated with very good sensory characteristics, health, well-being, perishability, relatively easy to mix with food products of diverse origin, amenable to be processed by conventional and novel technologies. Given the multiplicity of aspects whenever fruit preservation is considered, the editors took the challenge of covering in a thorough, comprehensive manner most aspects dealing with this topic.To accomplish these goals, the editors invited well known colleagues with expertise in specific disciplines associated with fruit preservation to contribute chapters to this book. Eighteen chap…
Mehr
CHF 200.50
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
Versandkostenfrei
Produktdetails
Weitere Autoren: Deliza, Rosires (Hrsg.) / Welti-Chanes, Jorge (Hrsg.) / Barbosa-Cánovas, Gustavo V. (Hrsg.)
- ISBN: 978-1-4939-3311-2
- EAN: 9781493933112
- Produktnummer: 29294761
- Verlag: Springer-Verlag GmbH
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2018
- Seitenangabe: 532 S.
- Plattform: PDF
- Masse: 10'716 KB
- Auflage: 1st ed. 2018
- Abbildungen: 43 schwarz-weiße und 36 farbige Abbildungen, 39 schwarz-weiße und 34 farbige Tabellen, Bibliographie
Über den Autor
5 weitere Werke von Amauri (Hrsg.) Rosenthal:
Bewertungen
Anmelden