Produktbild
Jean Anthelme Brillat-Savarin

The Handbook of Dining

Or How to Dine Theoretically, Philosophically, and Historically Considered (1859)

Buch

This scarce antiquarian book is a facsimile reprint of the original. Due to its age, it may contain imperfections such as marks, notations, marginalia and flawed pages. Because we believe this work is culturally important, we have made it available as part of our commitment for protecting, preserving, and promoting the world's literature in affordable, high quality, modern editions that are true to the original work.

CHF 28.90

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Simpson, Leonard Francis
  • ISBN: 978-1-120-03256-0
  • EAN: 9781120032560
  • Produktnummer: 35097329
  • Verlag: Kessinger Publishing, LLC
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2009
  • Seitenangabe: 288 S.
  • Masse: H22.9 cm x B15.2 cm x D1.5 cm 421 g
  • Abbildungen: Paperback
  • Gewicht: 421

33 weitere Werke von Jean Anthelme Brillat-Savarin:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.