Produktbild
Paul S. Lloyd

Food and Identity in England, 1540-1640

Eating to Impress

Ebook (PDF Format)

Food and Identity in England, 1540-1640 considers early modern food consumption in an important new way, connecting English consumption practices between the reigns of Henry VIII and Charles I with ideas of 'self' and 'otherness' in wider contexts of society and the class system.Examining the diets of various social groups, ranging from manual labourers to the aristocracy, special foods and their preparation, as well as festive events and gift foods, this all-encompassing study reveals the extent to which individuals and communities identified themselves and others by what and how they ate between the Reformation of the church and the English… Mehr

CHF 45.15

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-4725-1065-5
  • EAN: 9781472510655
  • Produktnummer: 18433144
  • Verlag: Bloomsbury UK
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2015
  • Seitenangabe: 256 S.
  • Plattform: PDF
  • Masse: 2'677 KB
  • Auflage: 1. Auflage

Über den Autor


Paul S. Lloyd is University Tutor and Part-time Lecturer at the University of Leicester, UK.

2 weitere Werke von Paul S. Lloyd:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.