Produktbild
Diane M. (Hrsg.) Barrett

Processing Fruits

Science and Technology, Second Edition

Ebook (PDF Format)

The new edition of this highly acclaimed reference provides comprehensive and current information on a wide variety of fruits and processes. Revised and updated by an international team of contributors, the second edition includes the latest advances in processing technology, scientific research, and regulatory requirements. Expanded coverage includes fresh-cut fruits, non-thermal methods of fruit processing, and more information on the effects of variety and maturity on processed product quality. It presents a wide range of information on fruits and fruit products and covers traditional as well as the newest technologies.

CHF 359.90

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


Weitere Autoren: Somogyi, Laszlo (Hrsg.) / Ramaswamy, Hosahalli S. (Hrsg.)
  • ISBN: 978-1-4200-4007-4
  • EAN: 9781420040074
  • Produktnummer: 18420558
  • Verlag: Taylor & Francis Ltd.
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2004
  • Seitenangabe: 864 S.
  • Plattform: PDF
  • Masse: 11'489 KB
  • Auflage: 2. Auflage

1 weiteres Werk von Diane M. (Hrsg.) Barrett:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.