Produktbild
Dev Raj

Handbook Of Food Science And Technology (Chemistry And Safety)

Ebook (EPUB Format)

Food Science is application of basic science and engineering to study the fundamental (physical, chemical and biochemical nature) of foods. Food technology is the use of the information generated by the food science in the selection, preservation, processing, packaging, storage and distribution to ensure greater availability of a wide variety of food. Therefore, the Food Science and Technology is a broad discipline which contains many specializations like food microbiology, food engineering and food chemistry, besides, various food processing technologies. The book on Handbook of FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY: Chemistry and Safety (Volume 1) co… Mehr

CHF 242.50

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


Weitere Autoren: Sharma, Rakesh
  • ISBN: 978-93-87813-00-7
  • EAN: 9789387813007
  • Produktnummer: 33383058
  • Verlag: Studium Press
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2016
  • Seitenangabe: 560 S.
  • Plattform: EPUB
  • Masse: 12'780 KB

Über den Autor


By Dev Raj and Rakesh Sharma

3 weitere Werke von Dev Raj:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.