Produktbild
Sophie D. Coe

The True History of Chocolate

Buch

Chocolate - 'the food of the Gods' - has had a long and eventful history. Its story is expertly told here by the doyen of Maya studies, Michael Coe, and his late wife, Sophie. The book begins 3,000 years ago in the Mexican jungles and goes on to draw on aspects of archaeology, botany and socio-economics. Used as currency and traded by the Aztecs, chocolate arrived in Europe via the conquistadors, and was soon a favourite drink with aristocrats. By the 19th century and industrialization, chocolate became a food for the masses - until its revival in our own time as a luxury item. The third edition of this classic book includes some tantalizing… Mehr

CHF 26.50

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Coe, Michael D.
  • ISBN: 978-0-500-29068-2
  • EAN: 9780500290682
  • Produktnummer: 14074976
  • Verlag: Thames and Hudson
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2013
  • Seitenangabe: 280 S.
  • Masse: H23.9 cm x B15.9 cm x D2.7 cm 550 g
  • Auflage: 3., überarbeitete A.
  • Abbildungen: farbige Illustrationen
  • Gewicht: 550

4 weitere Werke von Sophie D. Coe:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.