Produktbild
Michael P. (Hrsg.) Doyle

Compendium of the Microbiological Spoilage of Foods and Beverages

Buch

The Compendium of the Microbiological Spoilage of Foods and Beverages is, to our knowledge, the first major publication devoted exclusively to this topic. Comprehensive coverage of microbiological spoilage has been provided by 28 contributors, most of whom have had long and successful careers in the food industry. Their comprehensive experience and knowledge of the microbiological spoilage of foods and beverages and its means of control and prevention have been collected and organized into 12 chapters that include all of the principal food and beverage categories.This Compendium will be a useful resource for many audiences. It will assist aca… Mehr

CHF 211.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Sperber, William H. (Hrsg.)
  • ISBN: 978-1-4614-2461-1
  • EAN: 9781461424611
  • Produktnummer: 12607473
  • Verlag: Springer New York
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2012
  • Seitenangabe: 384 S.
  • Masse: H23.6 cm x B15.6 cm x D2.2 cm 565 g
  • Auflage: 2010
  • Abbildungen: Paperback
  • Gewicht: 565

20 weitere Werke von Michael P. (Hrsg.) Doyle:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.