Barbecue: A Global History
A concise yet comprehensive account of the origins, varieties and technology used for the quintessentially red-blooded pursuit, barbecue, examining the customs and curious activities associated with this predominantly male activity.
CHF 26.90
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V106:
Fremdlagertitel. Lieferzeit unbestimmt
Produktdetails
Weitere Autoren: Elias, Megan J.
- ISBN: 978-1-78023-259-1
- EAN: 9781780232591
- Produktnummer: 15436071
- Verlag: Reaktion Books
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2014
- Seitenangabe: 142 S.
- Masse: H20.5 cm x B12.6 cm x D2.0 cm 334 g
- Gewicht: 334
Über den Autor
Jonathan Deutsch is the author of They Eat That? (2012). Megan J. Elias is the author of Food in the United States, 1980 - 1945 (2009).
11 weitere Werke von Jonathan Deutsch:
Bewertungen
Anmelden