Institute of Medicine
Opportunities in the Nutrition and Food Sciences
Research Challenges and the Next Generation of Investigators
Buch
This volume identifies the most promising opportunities for progress in basic and clinical research in the biological sciences, food science and technology, and public health. The core of the volume identifies research opportunities in areas likely to provide the biggest payoffs in enhancing individual and public health. Highlights the importance of technology and instrumentation and also explores the training of nutrition and food scientists and trends in research funding.
CHF 79.00
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V105:
Folgt in ca. 15 Arbeitstagen
Produktdetails
Weitere Autoren: Committee on Opportunities in the Nutrition and Food Sciences / Earl, Robert (Hrsg.) / Thomas, Paul R. (Hrsg.)
- ISBN: 978-0-309-04884-2
- EAN: 9780309048842
- Produktnummer: 1566098
- Verlag: National Academies Press
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 1994
- Seitenangabe: 328 S.
- Masse: H22.9 cm x B15.2 cm x D0.0 cm 544 g
- Gewicht: 544
- Sonstiges: Professional & Vocational
100 weitere Werke von Institute of Medicine:
Bewertungen
0 von 0 Bewertungen
Anmelden
Keine Bewertungen gefunden. Seien Sie der Erste und teilen Sie Ihre Erkenntnisse mit anderen.