Produktbild
Sidney A. Simon

Mechanisms of Taste Transduction

Ebook (PDF Format)

Mechanisms of Taste Transduction introduces a number of topics essential to a complete understanding of taste. These topics range from the control of food intake to the biophysical mechanisms of transduction and the design of food flavors in the food industry. The responses and organization of special sensory pathways are described in regard to the

CHF 69.65

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


Weitere Autoren: Roper, Stephen D.
  • ISBN: 978-1-4987-1063-3
  • EAN: 9781498710633
  • Produktnummer: 31849772
  • Verlag: Taylor & Francis Ltd.
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2014
  • Seitenangabe: 528 S.
  • Plattform: PDF
  • Masse: 223'678 KB

12 weitere Werke von Sidney A. Simon:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.