Produktbild
Rebecca Seal

LISBON

Recipes from the Heart of Portugal

Buch

With stunning photography, it includes a collection of recipes that are true to Portuguese cuisine, and are accessible and easy to cook at home.

CHF 43.50

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Joyce, Steven (Fotograf)
  • ISBN: 978-1-78488-103-0
  • EAN: 9781784881030
  • Produktnummer: 21838598
  • Verlag: Hardie Grant Publishing Group
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2017
  • Seitenangabe: 256 S.
  • Masse: H26.2 cm x B18.4 cm x D3.5 cm 1'044 g
  • Abbildungen: farb. Abb.
  • Gewicht: 1044

Über den Autor


Rebecca Seal is a journalist, editor, TV presenter and author based in London. She is a food and drink presenter on Channel 4’s Sunday Brunch and a regular contributor to UK newspapers and magazines, as well as international publications.  Steven Joyce is a photographer whose work has featured in countless newspapers, magazines and books. He lives in London. This is Rebecca and Steve’s third book.

22 weitere Werke von Rebecca Seal:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.