Rebecca Seal
LISBON
Recipes from the Heart of Portugal
Buch
With stunning photography, it includes a collection of recipes that are true to Portuguese cuisine, and are accessible and easy to cook at home.
CHF 43.50
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
L024:
Lieferbar in 24 Stunden
Produktdetails
Weitere Autoren: Joyce, Steven (Fotograf)
- ISBN: 978-1-78488-103-0
- EAN: 9781784881030
- Produktnummer: 21838598
- Verlag: Hardie Grant Publishing Group
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2017
- Seitenangabe: 256 S.
- Masse: H26.2 cm x B18.4 cm x D3.5 cm 1'044 g
- Abbildungen: farb. Abb.
- Gewicht: 1044
Über den Autor
Rebecca Seal is a journalist, editor, TV presenter and author based in London. She is a food and drink presenter on Channel 4’s Sunday Brunch and a regular contributor to UK newspapers and magazines, as well as international publications. Steven Joyce is a photographer whose work has featured in countless newspapers, magazines and books. He lives in London. This is Rebecca and Steve’s third book.
22 weitere Werke von Rebecca Seal:
Recipes from the Heart of Portugal
Ebook (EPUB Format)
CHF 5.00
Bewertungen
0 von 0 Bewertungen
Anmelden
Keine Bewertungen gefunden. Seien Sie der Erste und teilen Sie Ihre Erkenntnisse mit anderen.