Handbook of Food Analytical Chemistry, Volume 2
Pigments, Colorants, Flavors, Texture, and Bioactive Food Components
An indispensable reference for food scientists and technologistsAccurate, sensitive, and rapid analytical determinations are essential in food science. Yet how does one select the best method to use for a given analysis? With a wide range of factors to consider and a large number of available methods, choosing one method and using it effectively requires a great deal of expertise.While each title stands on its own as a valuable reference, together this guide and its companion title, Handbook of Food Analytical Chemistry: Water, Proteins, Enzymes, Lipids, and Carbohydrates, encompass all of the material that was previously available in Wiley's…
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Produktdetails
Weitere Autoren: Acree, Terry E. (Hrsg.) / Decker, Eric A. (Hrsg.) / Penner, Michael H. (Hrsg.) / Reid, David S. (Hrsg.) / Schwartz, Steven J. (Hrsg.) / Shoemaker, Charles F. (Hrsg.) / Smith, Denise M. (Hrsg.) / Sporns, Peter (Hrsg.)
- ISBN: 978-0-471-71817-8
- EAN: 9780471718178
- Produktnummer: 3351611
- Verlag: John Wiley & Sons Inc
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2004
- Seitenangabe: 624 S.
- Masse: H28.1 cm x B21.0 cm x D3.9 cm 1'660 g
- Gewicht: 1660
- Sonstiges: Professional & Vocational
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