Produktbild
Sidney Wilfred Mintz

Tasting Food, Tasting Freedom

Excursions into Eating, Power, and the Past

Buch

A renowned anthropologist explores the history and meaning of eating in America.Addressing issues ranging from the global phenomenon of Coca-Cola to the diets of American slaves, Sidney Mintz shows how our choices about food are shaped by a vast and increasingly complex global economy. He demonstrates that our food choices have enormous and often surprising significance.

CHF 22.90

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-0-8070-4629-6
  • EAN: 9780807046296
  • Produktnummer: 1552960
  • Verlag: Random House N.Y.
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 1997
  • Seitenangabe: 170 S.
  • Masse: H21.7 cm x B14.2 cm x D1.2 cm 208 g
  • Gewicht: 208

Über den Autor


Sidney W. Mintz, author of Worker in the Cane, Carribbean Transformations, and Sweetness and Power is professor of anthropology at Johns Hopkins University.

4 weitere Werke von Sidney Wilfred Mintz:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.