Produktbild
Justin Gellatly

Bread Cake Doughnut Pudding: Sweet and Savoury Recipes from Britain's Best Baker

Buch

Head Baker and Pastry Chef at St John for twelve years, Justin created the St John Bakery and restaurants' legendary sourdough bread and doughnuts, and has just opened a new bakery, Bread Ahead, in Borough Market. Justin Gellatly is the co-author, with Fergus Henderson, of Beyond Nose to Tail: A Kind of British Cooking.

CHF 52.90

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-0-241-14605-7
  • EAN: 9780241146057
  • Produktnummer: 15824275
  • Verlag: Paperbackshop Uk Import
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2014
  • Seitenangabe: 304 S.
  • Masse: H25.4 cm x B19.8 cm x D2.7 cm 1'051 g
  • Gewicht: 1051

Über den Autor


Head Baker and Pastry Chef at St John for twelve years, Justin created the St John Bakery and restaurants' legendary sourdough bread and doughnuts, and has just opened a new bakery, Bread Ahead, in Borough Market. Justin Gellatly is the co-author, with Fergus Henderson, of Beyond Nose to Tail: A Kind of British Cooking.

4 weitere Werke von Justin Gellatly:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.