Robertson
Purchasing for Foodservice
Buch
Teaches accounting methods and knowledge of product specifications necessary for successful foodservice operation. In this time of high costs, administrators are looking at every possible way to economize without adversely affecting foodservice quality and the welfare of those served.
CHF 63.00
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V103:
Folgt in ca. 5 Arbeitstagen
Produktdetails
Weitere Autoren: Robertson, Lynne Nannen / Robertson, L. N.
- ISBN: 978-0-8138-1463-6
- EAN: 9780813814636
- Produktnummer: 1470399
- Verlag: Blackwell Publishing Professional
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 1994
- Seitenangabe: 160 S.
- Masse: H22.9 cm x B15.2 cm x D0.8 cm 242 g
- Auflage: Revised
- Abbildungen: Paperback
- Gewicht: 242
100 weitere Werke von Robertson:
Bewertungen
0 von 0 Bewertungen
Anmelden
Keine Bewertungen gefunden. Seien Sie der Erste und teilen Sie Ihre Erkenntnisse mit anderen.